Uvođenje struje

ELEKTROINSTALACIONI RADOVI

Uvođenje struje u poslovni prostor, stan ili kuću je bitno poveriti stručnom timu. MARRADI tim već dugi niz godina uspešno kreira i dizajnira prostore i to od ideje do realizacije.

Prilikom renoviranja električne instalacije je nepohodno dobro isplanirati i postaviti ispod pločica i to je je, možemo slobodno reći, prva faza pored postavljanja vodovodnih i kanalizacionih instalacija.

Pre samog renoviranja prostora neophodno je izaći na lice mesta i adekvatno napraviti plan adaptacije ili izgradnje samog prostora. Prilikom postavljanja električnih instalacija odnosno uvođenja struje neophodno je napraviti detaljan plan električnih uređaja u samom domaćinstvu ili poslovnom prostoru.

Zašto naš tim insistira na preciznom planu instalacija?

Zato što je bitno odrediti broj utičnica, prekidača, broja sijaličnih mesta na zidnim površinama ili struja koja je u sklopu nameštaja. Takođe je bitno isplanirati plafone da li ima određenih prepreka ili su plafoni spušteni. Bitno je odrediti mesto za tv, bojler, šporet, rernu, mikrotalsnu, da li je i kakav bojler, mesto za veš mašinu i sudomašinu kao i mesto za “skrivenu” rasvetu.

MARRADI arhitekta sa višegodišnjim iskustvom u saradnji sa Vama može napraviti projekat struje za Vaš stambeni ili poslovni prostor koji će se kasnije u saradnji sa našim stručnim timom električara realizovati do detalja.

Postavlja se pitanje koje je cena uvođenja struje?

CENA UVODJENJA STRUJE zavisi od površine porstora u kome se vrši uvođenje električnih instalacija.
Naš stručno obučen i odgovoran tim, za kratak vremenski rok, vrši ugradnju električnih instlacija bez obzira na vremenske uslove da li je kiša, sneg ili sunce. Vršimo uvođenje struje u sklopu adaptacije postojećih objekata gde je neophodna zamena električnih instalacija.

Pozovite nas ili nam pišite na mejl kako bi smo brzo i efikasno pretvorili Vaše idejno rešenje u stvarnost.

Zakažite sastanak

Pošaljiclear

Tim Marradi nudi rešenje za uređenje enterijera svakog Vašeg životnog ili poslovnog prostora, projekte po principu “ključ u ruke” – zaokružen proces izvođenja radova u saradnji sa kooperantima sve od molersko fasaderskih radova, parketarskih radova, postavljanje tapeta, uvodjenje struje, vodovodnih i kanalizacionih radova, gipsarskih radova, keramičarskih radova… sve od ideje do realizacije