Uvođenje struje

PROJEKAT STRUJE

Uvođenje struje u poslovni prostor, stan ili kuću je bitno poveriti stručnom licu ili timu. Prilikom renoviranja enterijera ili dela enterijera električne instalacije je nepohodno dobro isplanirati i to je je, možemo slobodno reći, prva faza pored postavljanja vodovodnih i kanalizacionih instalacija. Projekat struje je u sklopu elaborata za izvođenje enterijera i delimo ga na pozicioniranje utičnica i prekidača i na pozicioniranje rasvete sa planom paljenja.

Prilikom postavljanja novih električnih instalacija odnosno uvođenja struje neophodno je napraviti detaljan plan električnih uređaja u samom domaćinstvu ili poslovnom prostoru.

Naš tim već dugi niz godina uspešno kreira i dizajnira prostore od ideje do realizacije. U sklopu projekta
struje dajemo predlog rasvete i boju svetla koje određeni izvori svetla daju.

Zašto naš tim insistira na preciznom planu instalacija?

Zato što je bitno odrediti broj utičnica, prekidača i broja sijaličnih mesta na zidnim površinama. U obzir moramo uzeti i način na koji će biti pozicioniran nameštaj, pogotovo kada su u pitanju pozicije svetla ili utičnica. Kada je u pitanju kreiranje plana instalacija za plafone, mora se uzeti i obzir i tip plafona. Često se dešava da naiđemo na prepreke prilikom planiranja instalacija za plafone, pogotovo ako su u pitanju spušteni plafoni.

Da bi plan instalacija bio uspešan, bitno je odrediti mesto na kojem će biti postavljeni takozvani “veliki potrošači” kao što su bojler, šporet, rerna, veš mašina, sudomašina.

U poslednje vreme, dosta sarađujemo na projektima pametnih stambenih i poslovnih prostora ION Solution, te instalacije prilagođavamo pametnim utičnicima i ostalim proizvodima koji, osim što doprinose modernim enterijerima, igraju zaista veliku ulogu kada je u pitanju ušteda električne energije

Arhitekta sa višegodišnjim iskustvom u saradnji sa Vama može napraviti plan instalacije za Vaš stambeni ili poslovni prostor koji će se kasnije u saradnji sa našim stručnim timom električara realizovati do najsitnijih detalja.

Postavlja se pitanje koje je cena uvođenja struje?

CENA UVODJENJA STRUJE zavisi od površine porstora u kome se vrši uvođenje električnih instalacija.
Naš stručno obučen i odgovoran tim, za kratak vremenski rok, vrši ugradnju električnih instlacija bez obzira na vremenske uslove da li je kiša, sneg ili sunce. Vršimo uvođenje struje u sklopu adaptacije postojećih objekata gde je neophodna zamena električnih instalacija.

Informativna cena se kreće između 30 – 50eur/m2 u zavisnosti od broja sijaličnih mesta i utičnica.

Pozovite nas ili nam pišite na mejl kako bi smo brzo i efikasno pretvorili Vaše idejno rešenje u stvarnost.

Zakažite sastanak

Marijana Peternek

marijana.peternek@gmail.com

+381 64 46 56 876
Vojvode Micka Krstića 1J, Dunavske terase

7 saveta zašto treba koristiti LED RASVETU:
✅Energetska efikasnost led rasvete. Kao arhitekta, preporučujem korišćenje LED rasvete, jer je izuzetno energetski efikasna. LED svetla troše znatno manje električne energije u poređenju s klasičnim sijalicama, što omogućava smanjenje potrošnje električne energije i štednju na računima.
✅ Dugovečnost led osvetljenja. LED svetla imaju duži vek trajanja u odnosu na tradicionalne sijalice. Ovo je posebno važno za eksterijer gde je pristup svetiljkama često otežan, pa manje zamena svetala smanjuje potrebu za održavanjem i smanjuje ukupne troškove.
✅Ukrašavanje eksterijera i enterijera tačnije ambijenta. LED rasveta nudi širok spektar boja i nijansi svetlosti, možete iskoristiti LED trake i reflektore kako biste postigli željeni estetski izgled enterijera i eksterijera. LED svetla takođe mogu pružiti odgovarajuću ambijentalnu svetlost koja doprinosi prijatnom okruženju.
✅Lakše isticanje dimenzionalnosti prostora. Korišćenje LED spotova i reflektora omogućava vam da naglasite određene delove prostora ili eksterijera, kao što su umetnička dela, biljke ili arhitektonski detalji. Ovakvi akcenti mogu poboljšati vizuelni doživljaj prostora i istaknuti njegove karakteristike.
✅Prilagodljivost prostoru. LED rasveta dolazi u različitim oblicima, veličinama i može biti prilagođena specifičnim potrebama svakog projekta. Pomoću LED traka i panela možete kreirati različite uzorke i oblike osvetljenja kako biste postigli željeni dizajn.
✅Sigurnost i bezbednost prostorija. LED svetla omogućavaju bolje osvetljenje prostora, što može povećati sigurnost i bezbednost u enterijeru i eksterijeru. Dobro osvetljen prostor smanjuje rizik od nezgoda i omogućava bolju vidljivost.
✅Ekološka odgovornost prema životnoj sredini. Kao arhitekta, preporučujem korišćenje LED rasvete zbog njenog pozitivnog uticaja na životnu sredinu. LED svetla ne sadrže štetne materijale poput žive i manje proizvode toplote, što smanjuje emisiju štetnih gasova i doprinosi očuvanju prirodnih resursa.

Koristeći LED rasvetu u vašim projektima, možete unaprediti estetiku, efikasnost, bezbednost i održivost prostora koje dizajnirate, a istovremeno smanjiti troškove energije i održavanja.

Naš tim nudi rešenje za uređenje enterijera svakog Vašeg životnog ili poslovnog prostora, projekte po principu “ključ u ruke” – zaokružen proces izvođenja radova u saradnji sa kooperantima od molersko fasaderskih radova, parketarskih radova, postavljanje tapeta, uvodjenje struje, vodovodnih i kanalizacionih radova, gipsarskih radova, keramičarskih radova.. od ideje do realizacije