Uvođenje struje

ELEKTROINSTALACIONI RADOVI

Uvođenje struje u poslovni prostor, stan ili kuću je bitno poveriti stručnom timu. MARRADI tim već dugi niz godina uspešno kreira i dizajnira prostore i to od ideje do realizacije.

Prilikom renoviranja električne instalacije je nepohodno dobro isplanirati i postaviti ispod pločica i to je je, možemo slobodno reći, prva faza pored postavljanja vodovodnih i kanalizacionih instalacija.

Pre samog renoviranja prostora neophodno je izaći na lice mesta i adekvatno napraviti plan adaptacije ili izgradnje samog prostora. Prilikom postavljanja električnih instalacija odnosno uvođenja struje neophodno je napraviti detaljan plan električnih uređaja u samom domaćinstvu ili poslovnom prostoru.

Zašto naš tim insistira na preciznom planu instalacija?

Zato što je bitno odrediti broj utičnica, prekidača i broja sijaličnih mesta na zidnim površinama. U obzir moramo uzeti i način na koji će biti pozicioniran nameštaj, pogotovo kada su u pitanju pozicije svetla ili utičnica. Kada je u pitanju kreiranje plana instalacija za plafone, mora se uzeti i obzir i tip plafona. Često se dešava da naiđemo na prepreke prilikom planiranja instalacija za plafone, pogotovo ako su u pitanju spušteni plafoni.

Da bi plan instalacija bio uspešan, bitno je odrediti mesto na kojem će biti postavljeni takozvani “veliki potrošači” kao što su bojler, šporet, rerna, veš mašina, sudomašina.

U poslednje vreme, dosta sarađujemo na projektima pametnih stambenih i poslovnih prostora ION Solution, te instalacije prilagođavamo pametnim utičnicima i ostalim proizvodima koji, osim što doprinose modernim enterijerima, igraju zaista veliku ulogu kada je u pitanju ušteda električne energije

MARRADI arhitekta sa višegodišnjim iskustvom u saradnji sa Vama može napraviti plan instalacije za Vaš stambeni ili poslovni prostor koji će se kasnije u saradnji sa našim stručnim timom električara realizovati do najsitnijih detalja.

Postavlja se pitanje koje je cena uvođenja struje?

CENA UVODJENJA STRUJE zavisi od površine porstora u kome se vrši uvođenje električnih instalacija.
Naš stručno obučen i odgovoran tim, za kratak vremenski rok, vrši ugradnju električnih instlacija bez obzira na vremenske uslove da li je kiša, sneg ili sunce. Vršimo uvođenje struje u sklopu adaptacije postojećih objekata gde je neophodna zamena električnih instalacija.

Pozovite nas ili nam pišite na mejl kako bi smo brzo i efikasno pretvorili Vaše idejno rešenje u stvarnost.

Zakažite sastanak

Pošaljiclear

Tim Marradi nudi rešenje za uređenje enterijera svakog Vašeg životnog ili poslovnog prostora, projekte po principu “ključ u ruke” – zaokružen proces izvođenja radova u saradnji sa kooperantima sve od molersko fasaderskih radova, parketarskih radova, postavljanje tapeta, uvodjenje struje, vodovodnih i kanalizacionih radova, gipsarskih radova, keramičarskih radova… sve od ideje do realizacije