ENTERIJER STANA Blok 45, Novi Beograd

Dizajn enterijera stana – BLOK 45, Novi Beograd.

Ovde se fokusiramo na korišćenje svetlih pastelnih-krem tonova sa grafit crnim detaljima kako bi se postigla atmosfera koja je moderna i minimalistička. Vodili smo se otvorenim konceptom pri organizaciji prostorija, ovaj koncept je omogućio da se sve prostorije povežu u jednu celinu što je rezultiralo funkcionalnim i uravnoteženim ukupnim izgledom.
Poseban naglasak je stavljen na kupatilo, gde su korišćene pločice sa kamenom teksturom i pesak tonovima, što se savršeno uklapa sa sofisticiranim ukusom vlasnika stana. Pri uređenju kupatila vodili smo se istim estetskim vrednostima koje su u skladu sa ostatkom stana.
U spavaćoj sobi maslinasti tonovi povećavaju toplinu i udobnost, dok se u kombinaciji sa zidnim panelima i ostalim detaljima, daje posebna lepota i teksturna raznolikost koja omogućava sve prostore da budu prijatni za boravak.
Dizajn enterijera ovog stana je osmišljen prostor koji je istovremeno moderan i udoban. Pastelni krem tonovi su suptilni, a grafit crni detalji daju posebnu notu koja čini celokupan izgled jedinstvenim i sofisticiranim. Ove komponente, u kombinaciji sa posebnim kamenim teksturama i toplim tonovima, pružaju elegantan i balansiran dizajn koji je istovremeno savremen i prijatan.

Marijana Peternek, arhitekta