Kancelarijski prostor Blok 38 - Novi Beograd

Uređenje enterijera poslovnog prostora je veoma važno jer poslovni prostor predstavlja mesto na kome se provodi dosta vremena. Da bi posao bio uspešan, važno je da poslovni prostor bude uredan i funkcionalan. Odabir boja, nameštaja i rasvete su ključni faktori koji će uticati na celokupan utisak koji poslovni prostor ostavlja na poslovne partnere i korisnike.

Siva boja je savršen izbor za poslovni prostor jer ima smirujući efekat i stvara atmosferu ravnoteže i stabilnosti. Nijanse sive u teksturi drveta dodaju prirodan element i unose toplinu u prostor. Siva boja se može kombinovati sa drugim bojama kako bi se stvorio zanimljiv kontrast i kako bi se osvežio izgled prostorije.

Rasveta u sklopu nameštaja nam je veoma važna i igra ključnu ulogu u stvaranju atmosfere i prijatnog ambijenta. Uz pomoć pravilne rasvete, poslovni prostor može dobiti potpuno drugačiji izgled i postati lepše mesto za rad. Stone lampe, zidne lampe i lusteri su samo neki od elemenata rasvete koju se može koristiti za stvaranje ambijenta kakav želimo.
Nameštaj treba biti funkcionalan i moderan, udoban i pravilno oblikovan kako bi se olakšalo rad u prostoru.
Uređenje poslovnog prostora je važno jer to je mesto na kome se provodi dosta vremena i stvara se mesto za poslovni uspeh.

Marijana Peternek, arhitekta